آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react js افزودن فایل js خارجی به پروژه ReactJs

برچسب ها: 

• این موضوع 6 پاسخ، 2 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 1 ماه پیش بدست s8990 به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    s8990
    مشارکت کننده

سلام

وقتتون بخیر

من میخوام برای پروژه ReactJs از یه قالب آماده استفاده کنم . این قالب چندین فایل css و js داره. فایل های استایل بدون مشکل اضافه شدن به پروژه . ولی فایل های js رو هرکار کردم اجرا نشدن.هم توی index.html توی پوشه public تستشون کردم هم توی app.js ایمپورت کردم. به صفحه اضافه میشن ولی اجرا نمیشن. از طریق npm جی کوئری رو هم اضافه کردم ولی بازم نشد. لطفا راهنمایی کنین که باید چیکار کنم ؟

#41341 پاسخ

سلام
    وقتتون بخیر
    در React کلیه فایل های Js رو ما import میکنیم.فقط فراموش نکنید قبل از کلاس ها و توابع از export استفاده کنید

#41342 پاسخ
    s8990
    مشارکت کننده

./src/assets/js/plugins/metisMenu/jquery.metisMenu.js
    Line 10:1: Expected an assignment or function call and instead saw an expression no-unused-expressions
    Line 10:467: Expected an assignment or function call and instead saw an expression no-unused-expressions
    Line 10:976: Expected an assignment or function call and instead saw an expression no-unused-expressions
    Line 10:1084: Expected an assignment or function call and instead saw an expression no-unused-expressions
    Line 10:1261: Expected an assignment or function call and instead saw an expression no-unused-expressions
    Line 10:2351: Expected an assignment or function call and instead saw an expression no-unused-expressions
    Line 10:2538: Expected an assignment or function call and instead saw an expression no-unused-expressions
    Line 10:2902: Expected an assignment or function call and instead saw an expression no-unused-expressions
    Line 10:3085: Expected an assignment or function call and instead saw an expression no-unused-expressions
    Line 10:3318: Expected an assignment or function call and instead saw an expression no-unused-expressions
    Line 10:3448: ‘jQuery’ is not defined no-undef

Search for the keywords to learn more about each error.

#41348 پاسخ

برای چی دارید از jQuery استفاده میکنید؟
    کلا استفاده از Jquery در React کار اشتباهیه و درست نیست.
    ولی اگر اصرار دارید که ازش استفاده کنید مراحل زیر رو طی کنید
    1.به دایرکتوری پروژه در cmd برید
    2.دستور npm install jquery –save رو اجرا کنید
    3.$ رو از jquery ایمپورت کنید
    به مثال زیر یک نگاه بندازید

#41349 پاسخ
    s8990
    مشارکت کننده

ممنون
    آره خوندم که استفاده از Jquery در React کار اشتباهیه اما خوب متاسفانه قالب ادمینی که میخوام استفاده کنم یه عالمه فایل js داره که باید jqeruy ادد بشه تا کار کنن. آیا راه حلی برای این موضوع هست ؟
    راه حلی که فرستادین تا جایی که من میفهمم ، مال وقتیه که بحوایم کد جی کوئری توی کامپوننت ها بنویسیم . ولی من میخوام یه عالمه فایل js رو به صفحه اضافه کنم. نمیتونم دونه دونه اینجوری اصلاحش کنم. هیچ راه دیگه ای نداره ؟

#41350 پاسخ

از قالب ادمین مربوط به react استفاده کنید
    نمیدونم راه حل دیگه ای هست چون خودم تا حالا این کار رو نکردم.سرچ کنید شاید راه حل دیگه ای باشه

#41351 پاسخ
    s8990
    مشارکت کننده

ممنون از کمکتون

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
پاسخ به: افزودن فایل js خارجی به پروژه ReactJs
اطلاعات شما: