آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › Nodejs › ارور اتصال به مونگو
برچسب ها: mongodb
- این موضوع 14 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 8 ماه پیش بدست علی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
hashtadcoمشارکت کننده
سلام مدرس جان
من دوره node js رو شروع کردم
طبق ویدیو میرم جلو اما به منگو نتونستم متصل بشمفرم رو طراحی کردم
همه چی اوکیه
وقتی که ایمیل و پسورد رو میزنم که مسلما باید داخل دیتابیس دخیره بشه نمیشه و ارور Cannot POST /auth/register رو میدهلطفا راهنمایی کنید
hashtadcoمشارکت کنندهپیدا کردم مشکل از چیه!!!
مشکل از next(); بود
چرا شما میزاری کار میکنه من میزارم کار نمیکنه و ارور Cannot POST /auth/register رو میده؟
علیمشارکت کنندهسلام.
اروری که داری مربوط به مونگو نمیشه وو توی روند پیاده سازی روت اشتباهی انجام دادی. دقیق روت ها رو بررسی کن.hashtadcoمشارکت کنندهسلام مشکل قبلی حل شد
الان یه مشکل جدید دارم اینه که
چرا وقتی شما فیلد هارو خالی میزارید ارور رو به شما نمایش میده ولی برای من نمایش نمیده؟
برام تو کنسول لاگ نمایش میده تو خود سایت نمایش نمیده اینم یه عکس از کد هام
همه ی کار هارو مثل شما انجام دادم ولی برام نمایش نمیده
http://s9.picofile.com/file/8374185792/2019_10_03_15_06_23.jpgsaeedhz67مشارکت کنندهسلام ، من هم همین مشکل رو Cannot POST /auth/register رو دارم، روت ها رو هم طبق آموزش پیش رفته ام اما خطا داره میشه راهنمایی کنید؟
علیمشارکت کنندهبرای اینکه ارورهای فرم رو توی ویو نمایش بدی باید از ماژول فلش استفاده کنی و ارورها رو برای ویو ارسال کنی که اینجا messages هست
علیمشارکت کنندهدقت داشته باشین که توی روند پیاده سازی روت یه جای کار رو اشتباه انجام میدین یه سری جاها برای اینکه با مفهوم middleware اشنا بشین از متود use استفاده استفاده کردم و البته یه سری جاها از سایر متودها مثل get,post, …. استفاده کردم دقت کنین اگر از use استفاده کردین خب یک سری جاها نیاز هست ازnext() برای اجرای سایر فرایندها استفاده کنین و در غیر این صورت نیازی به next() نیست.
hashtadcoمشارکت کنندهاقا من میگم طبق ویدیو میرم جلو
شما چرا قبول نداری؟
طبق ویدیو میرم جلو نتیجه همون نتیجه نیست
چیکار کنیم الان؟
۴ بار ویدیو رو دیدم و کد ها همون بوده ولی نتیجه همون نیست!
دیگه چیکار کنم؟علیمشارکت کنندهدوست عزیز شما داری میگی تو ویدیو درسته ولی برا من نه!
کدوم ویدیو رو مشکل داری دقیقا ؟علیمشارکت کنندهلطف کن کدتو بفرس این مشکلو برطرف کنیم
hashtadcoمشارکت کنندهویدیوی شماره ۹
الانم ۱۰ رو دیدم که کلا با ۹ فرق کرده
خیلی باحالین خدایی
مثلا دوره برگزار میکنید
فایل جلسات هر دفعه با هم فرق میکنن
دلیل انتخاب این دوره فقط به پروژه محوریش بود که اونم فایل هر جلسه با هم فرق دارنالان مشکلم در ویدیوی شماره ۹ هست
که شما میایید کد های زیر رو مینویسیدJavaScript12345678910111213141516showForm(req, res){res.render('home/auth/register' , { messages : req.flash('errors') , recaptcha : this.recaptcha.render() });}registerProcess(req, res , next){const result = validationResult(req);console.log(result);if(! result.isEmpty()){const errors = result.array();const messages =[];errors.forEach(err => {messages.push(err.msg)});req.flash('errors' , messages);res.redirect('/auth/register');next();}و بعدش میایید تو فایل register.ejs کد زیر رو مینویسید
JavaScript12345678910111213141516<% if(messages.length > 0) { %><h6>خطا</h6><div class="alert alert-info alert-dismissible fade show" role="alert"><div class="d-flex"><div class="mx-3"><% messages.forEach(err =>{ %><%- err %><% }) %></div></div><button type="button" class="close" data-dismiss="alert"aria-label="Close"><span aria-hidden="true">×</span></button></div><% } %>saeedhz67مشارکت کنندهhashtadco
از راهنمایی تون بسیار متشکرم 🌺
در خصوص مدرس هم به نظرم ایشون زحمتشون رو کشیدن و در جاهایی هم که مشکلی هست سعی می کنند در همین تالار گفتمان راهنمایی کنند.
انشالله که در پایان دوره همه راضی باشیم.hashtadcoمشارکت کنندهshowForm(req, res){
res.render(‘home/auth/register’ , { messages : req.flash(‘errors’) , recaptcha : this.recaptcha.render() });
}registerProcess(req, res , next){
const result = validationResult(req);
console.log(result);
if(! result.isEmpty()){
const errors = result.array();
const messages =[];
errors.forEach(err => {messages.push(err.msg)});
req.flash(‘errors’ , messages);
res.redirect(‘/auth/register’);
next();}
<% if(messages.length > 0) { %>
<h6>خطا</h6>
<div class=”alert alert-info alert-dismissible fade show” role=”alert”>
<div class=”d-flex”>
<div class=”mx-3″>
<% messages.forEach(err =>{ %>
<%- err %>
<% }) %>
</div>
</div>
<button type=”button” class=”close” data-dismiss=”alert”
aria-label=”Close”><span aria-hidden=”true”>×</span>
</button>
</div>
<% } %>علیمشارکت کنندهاگر دقت کنی من ابتدای این جلسه شروع می کنم به ادیت فایل registerController.js و انتهای جلسه می بینید که دیگه نیازی به استفاده از next() نیست که شما داری ازش استفاده می کنی. به غیر از این مشکل خاصی ندیدم تو کدت و در ضمن مشکلی که داری مربوط به روت میشه لطف بفرما کد مربوط به روت رو بفرس!
-
نویسندهنوشتهها