آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native ارتباط sql server و react native

• این موضوع 4 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 4 سال، 9 ماه پیش بدست مهدی به‌روزرسانی شده است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    Saeedarshinchi
    مشارکت کننده

با سلام و وقت بخیر به دوستان و اساتید
    آیا امکان این هستش که از دیتابیس sql server اطلاعات رو گرفت و در realm ذخیره کرد .
    بدین صورت که یک برنامه حسابداری هست که با سی شارپ نوشته شده من میخوام تو اپلیکیشنم مثلا اطلاعات مشتریان رو دریافت کنم و نمایش بدم اگر هر دفعه این پروسه اتفاق بیافته فکر کنم با افت سرعت تو برنامه مواجه میشیم .
    میخوام یک بار اطلاعات از دیتابیس اون برنامه خونده بشه و در realm ذخیره بشه که از دفعات بعد نیاز نباشه بره از اون دیتابیس اطلاعات بگیره .
    نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه ؟

#23070 پاسخ

سلام.شما میتونید دیتابیس realm رو از قبل فیلد هاشو مشخص کنید و مثل حالت لاگین همیشگی عمل کنید.یعنی اگر دفعه اولی هست که اپلیکیشن باز میشه اطلاعات رو از api بگیره و در realm ذخیره کنه در غیر اینصورت اطلاعات رو از realm بخونه.کار خاصی نداره

#23076 پاسخ
    Saeedarshinchi
    مشارکت کننده

با سلام ممنون حل شد
    چطوری میتونم اطلاعات دیتابیس realm رو در flatlist نمایش بدم

#23094 پاسخ
    Saeedarshinchi
    مشارکت کننده

آیا امکان این هست که در یک آموزش متنی این رو آموزش بدین که اطلاعات رو از یک api دریافت کنید و در دیتابیس realm ذخیره کنید و آن اطلاعات رو نمایش بدین .

#23109 پاسخ
    مهدی
    میهمان

سلام.کافیه که اطلاعات دریافتی رو در یک آرایه بریزید و به عنوان دیتا به flatlistبدیدش.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
پاسخ به: پاسخ#23070 در ارتباط sql server و react native
اطلاعات شما: