آموزش جاوااسکریپت انجمن ها react native اختلال React Navigation با کامپوننت react-table

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    m.yarandish
    مشارکت کننده

سلام و خداقوت
    من در برنامه ام میخواهم یکسری جداول اطلاعاتی را نمایش دهم ، بعد از جستجو کامپوننت react-native-table-component رو مفید دیدم بعد از نصب صفحه ای با warning های زیر نمایش داد ، بعد از نصب کامپوننت و اجرای اندروید با این خطا مواجه میشوم ، من قبلا خطای شبیه به این را هنگام نصب react-map هم تجربه کردم ،
    1) علت این خطاها چیست و چطور می توان آنها را حل کرد ؟

2) من تقریبا بعد از نصب هر پیکیجی با خطای دیگری نیز مواجه میشوم (خطای regular expression ) که یاد گرفتم هربار بعد از نصب محتوای فایل balcklist.js را تغییر دهم تا این خطا رفع گردد ، تغییری که میدهم که در واقع تغییر محتوای این فایل در قسمت shareBlackList به این محتواست ، چکار کنم تا هربار نیاز به تغییرم حتوای این فایل نباشد ؟
    var sharedBlacklist = [
    /node_modules[\/\\]react[\/\\]dist[\/\\].*/,
    /website\/node_modules\/.*/,
    /heapCapture\/bundle\.js/,
    /.*\/__tests__\/.*/
    ];

#46027 پاسخ

با سلام.
    برای حل مشکل warning ها از دستور npm audit fix استفاده کنید
    برای خطا در اجرای اندروید، این مشکل مربوط به ویژگی autoLinking میشه که از نسخه 60 به react native اضافه شده.گاهی اوقات link خودکار به درستی انجام نمیشه و شما باید بر اساس داکیومنت کتابخانه عملیات link را انجام بدهید.
    برای مشکل دوم node خودتون رو پاک کنید و نسخه 10 node رو نصب کنید.سپس پوشه node module رو پاک و دستور npm i رو در root پروژه در command prompt اجرا کنید

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
پاسخ به: اختلال React Navigation با کامپوننت react-table
اطلاعات شما: