آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › react native › اجرای react-native روی جنی موشن
- این موضوع 13 پاسخ، 4 کاربر را دارد و آخرین بار در 3 سال، 1 ماه پیش بدست saeedhz67 بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
elyasbeshkaniمشارکت کننده
سلام
فایل AVD MANAGER واسه من باز نمیشه و هر دفعه مجبورم اندروید استودیو رو باز کنم و ببندم
جنی موشن نصب کردم ولی موقع دستور react-native run-android میگه دستگاهی پیدا نمیشه
باید چیکار کنم؟
ممونمelyasbeshkaniمشارکت کنندهکسی نمیدونه چیکار کنم روی جنی موشن بالا بیاد؟
یا حداقل AVD MANAGER بدون باز کردن اندروید استودیو باز بشه؟
ممنونمهدی حسن زادهمدیرکلسلام.مشکل شما از sdk هست.از سایت shecan.ir استفاده کنید یا یک v*n اختصاصی بخرید و sdk رو بروزرسانی کنید.مشکلتون حل میشه
elyasbeshkaniمشارکت کنندهسلام SDK رو آپدیت کردم
جنی موشن رو اجرا میکنم ولی این خطا رو میدهJavaScript1234567BUILD SUCCESSFUL in 21s47 actionable tasks: 1 executed, 46 up-to-dateADB server didn't ACK* failed to start daemon *error:Starting the app (F:\sdk/platform-tools/adb shell am start -n com.e/com.e.MainActivity...error: no devices/emulators foundمهدی حسن زادهمدیرکلvirtual box رو نصب کردید؟؟
elyasbeshkaniمشارکت کنندهبله
نصب کردم و توی تنظیمات جنی موشن هم پوشه sdk و هم پوشه virtual box شناخته شده
وقتی یه دستگاه رو اجرا میکنم متاسفانه با دستور react-native run-android فقط روی avd اندروید استودیو بالا میاد
ولی جنی موشن رو نمیشناسه!
تنظیمات خاصی نیاز نیست واسه شناسوندنش به react native ؟؟؟در ضمن حتی بعد از آپدیت SDK فایل AVD MANAGER.exe باز نمیشه و هر دفعه مجبورم اندروید استودیو را باز کنم!
مهدی حسن زادهمدیرکلدستگاه رو که از genymotion ران کردی از دستور adb devices استفاده کن تا ببینی دستگاه رو میشناسه یا نه.برای اجرای این دستور هم باید به مسیر sdk پوشه platform-tools بری و بعد از باز کردن cmd دستور بالا رو اجرا کنی.در کل پیشنهاد میکنم برنامه هاتو روی گوشی تست کن چون سرعت بیشتری داری در توسعه و به مشکلات خیلی خاص هم برنمیخوری
elyasbeshkaniمشارکت کنندهممنون از کمک هاتون
بله دستگاه رو میشناسه
ولی روی دیوایس مجازی راحت تر بودم
ولی نمیدونم چرا روی جنی موشن بالا نمیاد 🙁
چجوری روی دستگاه واقعی خروجی بگیرم؟مهدی حسن زادهمدیرکلmehdi tehraniمشارکت کنندهسلام من برای اجرای ریکت نیتیو روی شبیه ساز تمام مراحل رو رفتم دستور adb devices هم تو پوشه platform-tools رو زدم و دشتگاهم رو شناخته ولی پیغام خطای زیر رو میده؟؟
BUILD SUCCESSFUL in 1m 40s
27 actionable tasks: 2 executed, 25 up-to-date
info Connecting to the development server…
adb.exe: error: closed
warn Failed to connect to development server using “adb reverse”: Command failed: M:\SDK/platform-to
ols/adb -s 192.168.17.101:5555 reverse tcp:8081 tcp:8081
info Starting the app on “192.168.17.101:5555″…
Starting: Intent { cmp=com.one2/.MainActivity }مهدی حسن زادهمدیرکلکافیه از دستور react-native start استفاده کنید
mehdi tehraniمشارکت کنندهمهندس میزنم react-native start ولی دوباره اجرا نمیشه برنامه کرش کرده تروخدا کمک کنید؟؟؟ ورژن جدید ریکت نیتیو هستش طبق سایت ریکت نیتیو پیش میرم
طبق سایت برای اجرا باید npx react-native run-android بزنی میزنم برنامه build میشه و دستگاه رو میشناسه ولی اجرا نمیکنه؟مهدی حسن زادهمدیرکلبرنامه رو از روی شبیه ساز پاک کنید
دستور react-native run-android رو اجرا کنید
اگر پکیجر node بسته شد از دستور react-native start استفاده کنید و مطمئن بشید که پکیجر NODE در حال اجرا استsaeedhz67مشارکت کنندهسلام نمی دونم هنوز با manager avd مشکل دارید یا خیر. اگر هنوز دارید راه زیر را تست کنید
به پوشه emulator در محل نصب SDK بروید.
دکمه شیفت را نگه داشته و راست کلیک کنید.
عبارت opne cm in window here یا open powershel window here را انتخاب کنید.
در پنجره command عبارت ذیل را بزنید
.\emulator.exe -list-avds
لیست دیوایس ها را می اورد
بعد دستور
.\emulator.exe -avd 'DeviceName'
را بزنید -
نویسندهنوشتهها