آموزش جاوااسکریپت › انجمن ها › Nodejs › اتصال پنل react js (ریکت) به node.js(نود جی اس)
برچسب ها: argument
- این موضوع 9 پاسخ، 3 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 3 ماه پیش بدست علی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
علی عالی پورمشارکت کننده
در مرورگر میزنم ادرس https://piletaapi.iran.liara.run/graphql رو وصل بشم به Api که در مورد جامع آموزش ساخت فروشگاه دی جی کالا هست، من دقیقا کد ها رو کپی کردم و اجرا کردم، چرا من وقتی در گراف کیو ال دستور
query {
login(input : { phone : “09366621088”, password : “123456”}) {
token
}
}
رو میزنم از سمت سرور چیزی دریافت نمیکنم و ارور میزنه میگه argument مشکل داره با api نمیخونه اونجا داخل api باید چیکار کنم که این دستور input که گذاشتم رو بخونه؟ اروری که میده در زیر آوردم لطفا راهنمایی کنید؟
{
“error”: {
“errors”: [
{
“status”: 500,
“message”: “Unknown argument \”input\” on field \”login\” of type \”Query\”.”
},
{
“message”: “Field \”login\” argument \”phone\” of type \”String!\” is required, but it was not provided.”
},
{
“message”: “Field \”login\” argument \”password\” of type \”String!\” is required, but it was not provided.”
}
]
}
}مهدی حسن زادهمدیرکلسلام
values.email و values.password رو چک کردید که مقدار داره یا نه
اگر روی مرورگر کار میکنه دلیلی نداره که اینجا کار نکنه مگر اینکهpassword و email درست نباشهعلی عالی پورمشارکت کنندهسپاس از پاسخ شما، در مرور گر به آدرس https://piletaapi.iran.liara.run/graphql که api رو اجرا میکنه من دستور زیر رو میزنم و در مرورگر کد خطا رو بهم بر میگردونه، نمیدونم چرا این کار رو میکنه
کدی که میزنم اینه
query {
token
}
}
و خطایی که بر میگردونه اینه
{
“error”: {
“errors”: [
{
},
{
“message”: “Field \”login\” argument \”phone\” of type \”String!\” is required, but it was not provided.”
},
{
“message”: “Field \”login\” argument \”password\” of type \”String!\” is required, but it was not provided.”
}
]
}
}علی عالی پورمشارکت کنندهداخل مرورگر، وقتی گراف کیو ال اجراست در ادرس https://piletaapi.iran.liara.run/graphql کد زیر رو میزنم
query {
token
}
}
روی کلمه input با موس میام ارور رو نشون میده که در زیر براتون فرستادم
unknown argument input on field login of type query
در صورتی که وقتی آدرس https://digikala.liara.run/graphql رو میزنم و دقیقا همین کد رو میزنم داده رو برام بر میگردونه و وقتی روی کلمه input با موس میام برای من نشون میده (query.login (inpout: loginInput و چیزی قرمز نیست و نشون میده اروری نداره من الان سوالم این هست چرا من ارور دارم آیا باید چیزی رو تغییر میدادم و ندادم چیزی نصب کنم یا…، لطفا راهنمایی کنیدمهدی حسن زادهمدیرکلکد های مربوط به صفحه لاگین درsource که در اختیار شما قرار گرفته موجود هست
پوشه views/pges/login
چک کنید
به احتمال 99% پارامتر phone و password مقدار نداره که خودش در errorزیر گفته
“message”: “Field \”login\” argument \”password\” of type \”String!\” is required, but it was not provided.”علی عالی پورمشارکت کنندهموضوع اینه داخل api پارامتر input تعریف نشده و من نمیتونم پیدا کنم
مشکل من الان فقط api هستعلی عالی پورمشارکت کنندهمیشه بهم بگید کد input در api برای دریافت این درخواست کجا و در کدوم جلسه بیان شده؟
کدی که با مرورگر میفرستم
query {
login(input : { phone : “09216297820”, password : “123456789”}) {
token
}
}
موضوع این input است، چیزی این پارامتر ها رو دریافت نمیکنه در apiمهدی حسن زادهمدیرکلشما اگر با دوره پیش برید
هیچ مشکلی بر نمیخورید
در قسمت 3 و 4 فصل سوم این موضوع بیان شدهعلی عالی پورمشارکت کنندهخیلی ممنونم که پیگیری میکنید، ولی مشکل در فصل 3 نیست اخه فصل سه توسعه داشبورد هست و مشکل در فصل 2 هست و مشکل اینه api از مرورگر و ادرس گراف کیول ال نمیخونه کد رو میشه خواهش کنم من 4 دقیقه از مشکل و تفاوت آن با api که شما آپلود کردین رو گرفتم و آپارات آپلود کردم، اگر نگاه کنید شما متوجه مشکل میشید متوجه اشتباه من میشید، من دقیقا همون api که در اخر فصل دو هست رو گذاشتم و میخووام فقط اپ رو بیارم بالا و شخصی سازی نکردم، اطفا راهنمایی کنید من رو. که انشالا درست بشه. از پاسخ های شما ممنونم.
لینک فیلم مشکل
[aparat id='WP7w4']
خیلی ازتون ممنونمعلیمشارکت کنندهمشکل از query هست دارین مورد استفاده قرار میدین پارامترهای دریافتی query رو در فالب input در فایل Schema تعریف کنید مشکل برطرف میشه
-
نویسندهنوشتهها