رایگان!
ویژگی های دوره
در این سری از آموزش های رایگان react native یاد میگیریم که چطور نوتیفیکیشن در react native (ری اکت نیتیو) ارسال و دریافت کنیم.
پیاده سازی پوش نوتیفیکیشن(Push Notification) در React Native جزء اون دسته آموزش هایی بود که درخواست زیادی داشت ، به همین دلیل تصمیم گرفتیم دوره ای در این زمینه آماده کنیم.شما به عنوان یک توسعه دهنده حتماً نیاز دارید که در مواقع ضروری به شکل مستقیم با کاربران خود در ارتباط باشید و برای این کار، باید از پلتفرم پوش نوتیفیکیشن استفاده کنید. اگر خودتان بخواهید این سیستم را از طریق رابط های برنامه نویسی عادی پیاده سازی کنید، عملیات وقتگیر، پر هزینه و نه چندان بهینه ای را پیش رو خواهید داشت و معمولاً کسی چنین کاری نمی کند.حالا که وان سیگنال برای کاربران ایرانی مسدود شده، باید به دنبال جایگزین مناسبی برایش باشیم که در این دوره از سیستم چابک به عنوان یک سرویس ایرانی جایگزین وان سیگنال استفاده میکنیم.
پوش نوتیفیکیشن پیام هایی هستند که شما میتونید در هر زمانی و با هدف خاصی برای کاربران برنامتون ارسال کنید در حالی که لازم نیست کاربر با برنامه شما کار کند.پوش نوتیفیکیشن ها شبیه یک هشدار یا پیغام عمل میکند و به دست افرادی که اپلیکیشن شما رو نصب کرده اند میرسد.استفاده از نوتیفیکیشن در واقع یک راه ارتباطی مستقیم با کاربران اپلیکیشن است که مثل ایمیل در اسپم قرار نمیگیرد یا مثل پیامک های تبلیغاتی مشکل مسدود شدن را ندارد.
مزایای ارسال نوتیفیکیشن در react native
- تبلیغ محصولات و افزایش فروش(براساسِ یک نظرسنجی، نرخ باز شدن درباره ارسال پوش نوتیفیکیشنها ۵۰ درصد بالاتر از ایمیل است و نرخ کلیک تا دوبرابر بیشتر است).
- راه اندازی کمپین های تبلیغاتی
- تحلیل رفتار کاربران
- و……
یادگیری react native به صورت تخصصی
اگر قصد یادگیری react native رو به صورت حرفه ای و تخصصی دارید،پیشنهاد می کنم آموزش جامع و پروژه محور react native را مشاهده کنید.
ارسال نوتیفیکیشن در React Native
معرفی دوره ویدئو
5 دقیقه
تنظیمات مربوط به فایربیس و چابک ویدئو
5 دقیقه
نصب و پیکربندی کتابخانه های مورد نیاز ویدئو
8 دقیقه
پیاده سازی پوش نوتیفیکیشن و اضافه کردن کاربر در پنل چابک ویدئو
13 دقیقه
اضافه کردن کاربر در گروه جدید و ارسال نوتیفیکیشن برای گروه ویدئو
9 دقیقه
ارسال نوتیفیکیشن با php ویدئو
8 دقیقه
moreدوره های مرتبط
آموزش جامع React Js
آموزش جامع React Native
پیاده سازی تبلیغات در React Native با تپسل
chat_bubble_outlineنظرات
قوانین ثبت دیدگاه
رایگان!
roozbehsaghi
منظورم ساخت سرویس چابک نیست! منظورم اینه که آیا میتونیم خودمون یه سرویس بسازیم در ریکت نیتیو؟
میتونید منبع به من معرفی کنید؟
از لطفتون سپاز گزارم!
مهدی(مدیریت)
منظورتون از سرویس رو متوجه نمیشم چیه
ولی با headless js و سرویس چابک میتونید اون کاری که مدنظرتون هست رو انجام بدید