30 نکته کلیدی برای شروع برنامه نویسی | قسمت دوم


در پست اول 30 نکته کلیدی برای شروع برنامه نویسی ، 15 مورد رو باهم بررسی کردیم و گفتیم برای برنامه نویس شدن قطعا نیازی به این نیست که شما یک مدرک دانشگاهی داشته باشید و چهارده مورد دیگر روهم مختصرا اشاره ای بهشون کردیم .در این نوشته از سایت هم قراره که 15 نکته باقی مونده رو باهم بررسی کنیم .
16-شما تسلیم خواهید شد
گاهی اوقات شما با مشکلاتی روبرو می شیدکه نمی تونید اون ها روحل کنین. بعضی اوقات اون قدر کارتون دشوار هست که تصمیم میگیرین همه چی رو کنار بزارین. درست این همون زمانی هست که شما آزمایش میشین. اینجا هست که تصمیم می گیرید بمونید یا برای همیشه این کار رو کنار بزارین؟
بعضی اوقات ، بعد از گذشت چند سال از برنامه نویسی یک خط مشخص ،ممکنه با اون خط کد به عنوان یک فرد جدید که اصلا تا به حال اون رو ندیده باشین، و باید دوباره اون مطلب رو سرچ کنین تا دوباره مطالب براتون یادآوری بشن. این همون زمانی هست که می فهمید با تمام وجودتان عاشق کارتون هستین.
17-شما دوباره شروع میکنین
هربار که می بینید مردم به برنامه نویسی برمی گردن، هیچ وقت این کار بخاطر پول نیست. همیشه به خاطر عشق ای هست که به برنامه نویسی دارن. وقتی چنین کسی رو می بینین که مثل قبل از برنامه نویسی لذت می بره ، شاید به اون حسادت کنین. شما نمیتونین این کار رو رها کنین. سپس ، وقتی به خودتون میاید، می بینید که، شما دوباره در حال دنبال کردن یک پروژه جدید هستین. شما با کد نویسی زندگی می کنین . این همون زمانی هست که می دونید که یک برنامه نویس واقعی هستین.
18-برای یادگیری روش “صحیح” انجام کارها، به برخی از آموزشگاه ها برمی گردین
بهترین برنامه نویسان، آموزش دیدنشون رو در محل کارشون ادامه می دهند. در حقیقت، آموزش شغلی یکی از بهترین راهکارهای کار برای شرکت های بزرگ فناوری هست. شرکت ها شما رو در دوره ها و سمینارهای “گران” ثبت نام می کنن تا شما از آخرین فن آوری هایی موجود استفاده کنین و حتی به دیگران آموزش بدین.البته قدرت سرچ کردن خودتون هم مهم هستش و خب یک برنامه نویس مدام باید خودش رو به روز نگه داره .
19- شما توسط شخصی که دوست ندارید برایش کار کنید استخدام خواهید شد
حتی اگه شما یک برنامه نویس متوسط باشید، زمانی میرسه که بعضی از شرکت ها به مهارت های شما نیاز دارن. وقتی اون ها با شما مصاحبه می کنن، سعی کنین به یاد داشته باشید که شما هم با اون ها مصاحبه می کنین. بسته به روش کاری شرکت، ممکن هست دوست نداشته باشین با اون شرکت همکاری کنین ولی بسته به شرایطی که دارین مجبور میشین برای اون شرکت کار کنین. به عنوان یک برنامه نویس، ساعات طولانی کار میکنین. پیدا کردن روش کاری شرکتی که میخواهید در آن کارکنید، تقریباً حیاتی است.
20- شما مصاحبه فنی خواهید داشت
مصاحبه های فنی شوخی نیستن. برنامه نویسان ارشد هر شرکت اغلب سوالات مصاحبه فنی رو طرح می کنن. غالباً ، این سؤالات به یک دلیل فوق العاده دشوار هستند. اگر مصاحبه فنی رو قبول نشین، این پایان جهان نیست. مطمئناً از توانایی های برنامه نویسی شما چیزی کم نمیشه.این فقط پایه دانش شما رو آزمایش می کنه. سعی کنین به طرف مقابلتون روشن نگاه کنین. اگر مهارت های شما نمایان بشه، مدیران شما رو به یاد میارن. اگر اون ها کار شما رو دوست دارند ولی شما مناسب اون کار نباشین، بازهم ممکنه شما رو برای موقعیت دیگه ای بکار بگیرن.
21-به شما گفته میشه که شما عالی هستین
در بعضی مواقع در حرفه خودتون ، احساس می کنید ستاره هستین. مدیرانی که برای تکمیل پروژه های خودشون به شما وابسته هستن به شما میگن که چقدر عالی و پُر انگیزه هستین. به یاد داشته باشین ، اون ها مجذوب کار شما هستند و به همین خاطر شما باید ثابت بمونین و فناوری های جدیدی رو یاد بگیرین چون همیشه برنامه نویسان جدیدی هستن که از شما بهتر باشن.
22- به شما گفته میشه که شما چیزی نمی دونید
در بعضی مواقع شغلی ، احساس می کنین که چیزی نمی دونید. مدیر پروژه شما که از انجام این پروژه ناامید شده ممکنه این حرف رو بهتون بگه. شاید این کار رو می کنه تا به شما تلنگر زده باشه تا به خودتون بیاین. چون شما احتمالاً چیزهای بیشتری می دونید که با فکر کردن انجام میدین. هر روز که می گذره، کمی بیشتر از روز گذشته یاد میگیرین. بعد از مدتی ، حتی می تونید احترام فردی رو که به شما گفته چیزی نمیدونید رو جلب کنین.
23- شما می خواهید با دیگر برنامه نویسان رقابت کنین
یکی از جذاب ترین جنبه های برنامه نویسی رقابت هست. شاید شما عاشق برنامه نویسی با افرادی باشین که همه اون ها رو تحسین می کنن. هنگامی که میتونین کدی رو بنویسین که یک برنامه نویس خوب شما رو تحسین میکنه، احساس می کنین که در قرعه کشی برنده شدین. رقابت در برنامه نویسی همیشه سرگرم کننده هست و بیشتر در مورد یادگیری از یکدیگر هست.
24- ممکن هست اصطلاحاتی رو که همکارانتون میگن رو نفهمید
در ابتدا، این ممکنه متوجه نشین منظور همکار شما درباره یک موضوع چیه این مسئله زیاد مهمی نیست که نتونید گفتار کسی رو درک کنین. چون راه حل های زیادی درباره یک موضوع وجود داره .میتونید از همکارتون خواهش کنید منظورش رو خیلی شفاف برای شما توضیح بده ، سوال پرسیدن هیچ چیزی رو از شما کم نمیکنه.
25- با نگاه کردن به کد اسپاگتی که سال گذشته نوشتین احساس شرم میکنید
این همیشه اتفاق می افتد. وقتی شروع میکنین به دلیل شلوغ بودن کد تون مورد سرزنش واقع شدین، با وجود اینکه کد شما به خوبی طراحی شده. چون شما اون رو به زبانی نوشتین که خوندن اون دشوار هست. این مسئله اصلا شرم آور نیست. وقتی میفهمید که اون کد متعلق به شماست و قبلا اون رو نوشتین ، قدم بگذارین و در صورت امکان اون رو اصلاح کنین.از تغییرات اصلا نترسید.
26- شما کارخودتون رو هم دوست دارید و هم از اون متنفرید
این مسئله خیلی رایج هست. برنامه نویسان وارد تیم می شوند و با یکدیگر به رقابت می پردازند. درطی این روند، طی چند ساعت یادگیری شدید. شما از سندروم تونل کارپال که در هنگام تایپ کردن با حداکثر سرعت به وجود میاد متنفر میشین. شما همچنین از سر و صدای هنگام تایپ در اتاق های شلوغی که در آن کار می کنین و موجب حواس پرتی شما میشن متنفر میشین.
27- فکر می کنید وقت خوندن مقالات تحقیقی، یک کلمه انگلیسی رو نمی فهمید
آیا شما انگلیسی رو به خوبی درک می کنید؟ ممکنه جواب شما بله یا خیر باشد. اما ، میشه تضمین کرد که بارها و بارها مطالب پژوهشی رو میخونین و شاید از اون ها سردر نیارین.بیشتر مقالات تحقیقاتی در مورد الگوریتم ها قبل از یادگیری پایه های ریاضی ، مانند یک جنگل غول پیکر به نظر میرسن. اما بعد اون، ناگهان ، همه معنی دار به نظر میان.
28- شما برای خودتون هدفون می خرید
در برخی از موقعیت های شغلی خود، متوجه میشین که وقتی به شدت بر روی کد خود متمرکز میشین، هر نوع سر و صدایی باعث حواس پرتی شما میشه. داشتن هدفون خوب که صدای خارجی رو برطرف می کنه به شما امکان میده در اتاق های شلوغ با تمرکز کار کنین. در بعضی از مواقع نیز می فهمید که موسیقی به شما در کد نویسی کمک میکنه. ریتم موجود در موسیقی به شما کمک می کنه تا به طور روان برنامه نویسی کنین.
29- شما برای یادگیری به یک سایت خارجی یا کشور دیگر می روید
در مقطعی از حرفه خود، شما باید با استفاده از یک سایت خارجی ویا شرکت در یک کنفرانس خارجی تجربه های جدیدی یادبگیرین که برای شرکت شما بسیار مهم هستن. این زمانی است که شما به یک جبهه خارجی دعوت میشید. خارج از کشور مکانی است که متخصصان فن آوری در کنار هم معاشرت می کنن. ممکن است شما از این فرصت برای آشنایی با شرکت های بزرگ استفاده کنین و زمان اون هست که با همسالان خود معاشرت کنین و با اون ها شبکه برقرار کنین.پس اهمیت یادگیری زبان انگلیسی رو به هیچ عنوان فراموش نکنید
30- این مورد رو قراره شما بهمون بگید
به نظر شما چه موارد دیگه ای رو میشه به این مقاله اضافه کرد ؟ حتما تجربه های خودتون رو به اشتراک بزارید .
دیدگاهتان را بنویسید