رقباتو بشناس!


قبلا در مورد اعتبار سنجی ایدتون و همچنین در مورد کمینه محصول پذیرفتنی صحبت کردیم ، توی این نوشته قراره در مورد شناخت رقبا و راه های تجزیه و تحلیل اونها صحبت کنیم . اگه قرار باشه در کسب و کارتون به خوبی رشد کنید باید رقباتون رو به خوبی بشناسید ، بدونید چه کسانی هستند ، چه چیزهایی رو ارائه میدن و چه مزیت و کمبود هایی رو نسبت به شما دارند .
شما وقتی به خوبی نقاط ضعف و قوت رقباتون رو بشناسید میتونید اونهارو کنار بزنید و محصول خودتون رو به بازار بفرستید .
با توجه به اینکه شما توی چه صنعتی فعال هستین ، برنامه بازاریابیتون چی هست و اینکه چه وضعیتی در حال حاضر دارید شراط تجزیه و تحلیل رقبا هم متفاوت هستش . با تجزیه و تحلیل رقبا و شناسایی فرصت ها و تهدید ها میتونید بفهمید چه چیزی باعث فروش بیشتر محصولاتتون میشه و روش های جذب مشتری رو پیدا کنید .
شما باید به پاسخ سوال های زیر برسید و به دقت اونها رو بررسی کنید :
- رقباتون چه کسانی هستند و محصول اونها چی هست ؟
- هر رقیب چه سهمی از بازار رو در اختیار داره ؟
- چه برنامه و استراتژی در پیش گرفتند ؟ (همچنین میتونید برنامه ها و پلن های اونها در گذشترو بررسی کنید)
- تبلیغاتشون به چه صورت هست ؟ شبکه های اجتماعی ؟ سایت ها ؟ روزنامه ها و …
- به طور کامل نقاط ضعف و قوت اونهارو بررسی کنید .
- تهدیداتی که از طرف اونها ممکنه برای شما ایجاد بشه چی هست ؟ چه فرصت هایی رو ممکنه در اختیار شما قرار بدن ؟
برنامه های رقابتی معمولا بر اساس سه محور فرایند ، خدمت یا محصول و مشتری در نظر گرفته میشن ، یک کسب و کار در فرایند خودش همیشه سعی میکنه کاری که بهینه تر هست رو انجام بده ، و با استفاده از کیفیت محصول و شناخت و نگهداری مشتری بر رقبا پیروز بشه .
سعی کنید هدف های رقباتون رو بشناسید تا واکنش های اونهارو در آینده بتونید پیش بینی کنید . رقیب شما ممکنه هدف مالی ، نرخ رشد و حضور بیشتر خودش در بازار و یا هدف های دیگه ای از این قبیل رو دنبال کنه .
شاید به دست آوردن اطلاعات رقبا و بحث هایی از این نظیر مشکل به نظر بیاد اما قسمت اصلی این هست که بتونید به درستی این اطلاعات طبقه بندی کنین و نکته های مهمی که میتونید روی اون مانور بدید رو پیدا کنین .
در ادامه میخوام ابزاری به اسم SEMrush رو بهتون معرفی کنم . مهم ترین قابلیتی که این ابزار در اختیار شما قرار میده این هست که شما میتونید نام چند رقیب خودتون رو وارد کنید و از نظر ترافیک ورودی سایت ، بک لینکها و میزانی که کاربران در سایت ماندگاری دارند بررسی و مقایسه کنید که تاثیر بسیار خوبی میتونه داشته باشه . حتی میتونید در بررسی کلمه های کلیدی از این ابزار استفاده کنید . با ترکیب کلمات کلیدی خودتون و چند سایت دیگه میتونین به فهرست کاملی از کلمه های کلیدی دسترسی پیدا کنین .
ابزار بعدی که میخوام معرفی کنم Buzzsumo نام داره ، شما میتونین با استفاده از این ابزار میزان موفقیت محتوارو بررسی کنید . شما وقتی محبوب ترین پست هارو ببینید میتونید علایق کاربران و مردم رو پیدا کنید و به درستی کارتون رو گسترش بدین .
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
8 پلاگین کاربردی فیگما
تفاوت زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی
آغاز فصلی نو در reactapp | روایتی جدید در کنار شما
تفاوت طراح رابط کاربری و برنامه نویس فرانت اند
تحلیل SWOT چیست ؟ و چگونه به رشد کسب و کار ما کمک میکند ؟
6 زبان برنامه نویسی برای یادگیری در سال 2021
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
🙂
🙂